ДТП із нардепом Гевко: стали відомі результати перевірки нардепа на тверезість

Читать на русском
У ДБР уточнили, що нардеп Гевко збив людину поза нерегульованим пішохідним переходом. Тест на Драгері показав, що депутат був тверезий.
Фото: 0352

Пристрій «Драгер» показав, що народний депутат Володимир Гевко був тверезим на момент ДТП у Львівській області.

Про це повідомляє Держбюро розслідувань.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

«Попередньо встановлено, що 19 березня ввечері на автодорозі Тернопіль – Львів – Рава-Руська у селищі Золочівського району Львівської області автомобіль, за кермом якого був народний депутат, збив пішохода. Інцидент стався поза нерегульованим пішохідним переходом. Від отриманих травм потерпілий помер. Згідно з освідуванням на пристрої «Драгер» водій був тверезим», – розповіли у ДБР.

Наразі вирішується питання про порушення кримінального провадження, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого).

Нагадаємо, вчора ввечері депутат від «Слуги народу» Володимир Гевко повідомив, що став учасником смертельної ДТП. Він заявив, що пройшов усі перевірки на алкоголь та наркотики.

Раніше «Слово і діло» писало про ДТП за участю нинішніх та колишніх «слуг народу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: