Вбивство 5-річного Кирила Тлявова: суд оголосив вирок у справі

Читать на русском
Суд оголосив вирок у справі про вбивство п'ятирічного Кирила Тлявова. Визнаний винним у вбивстві колишній поліцейський Іван Приходько.
Фото: 24 канал

Переяслав-Хмельницький міський суд виправдав трьох причетних до вбивства п'ятирічного Кирила Тлявова. Винний у вбивстві колишній поліцейський Іван Приходько отримав 4 роки в'язниці.

Про це повідомляє «Суспільне» із зали суду.

Покарати винних: яка доля обіцянок політиків після резонансних злочинівПісля резонансних злочинів, на кшталт замаху на Сергія Шефіра, політики зазвичай обіцяють покарати винних. Чим це закінчується – в матеріалі.

Приходьку призначили чотири роки позбавлення волі за ненавмисне вбивство. При цьому суд вирішив врахувати його термін перебування під вартою.

Крім того, з Приходька на користь держави мають стягнути понад 135 тисяч гривень. Плюс він має виплатити понад мільйон гривень за заподіяння моральної шкоди родичам загиблої дитини.

Іншому правоохоронцю – Володимиру Петрівцю – суд призначив випробувальний термін на 2 роки за збереження набоїв.

Ще двох фігурантів справи – Дмитро Кривошеєв та син Володимира Петрівця, який на момент скоєння злочину був неповнолітнім, суд виправдав.

Нагадаємо, 31 травня 2019 року у Переяславі-Хмельницькому четверо чоловіків, серед яких двоє поліцейських, під час відпочинку з вживанням алкоголю вирішили постріляти по металевих банках з вогнепальної зброї. Одна з куль влучила у п'ятирічного Кирила Тлявова, який був у сусідньому дворі. Дитина померла у лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: