Вбивство дитини в Переяславі: суд залишив трьох підозрюваних під вартою

Читать на русском
Переяславський районний суд продовжив запобіжний захід трьом підозрюваним у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова.

Переяславський районний суд продовжив запобіжний захід трьом підозрюваним у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова.

Про це передає УНН із посиланням на адвоката одного з підозрюваних Івана Приходька Віктора Чевгуза.

Криве Озеро, Переяслав, Одеса: випадки незаконного застосування зброї працівниками поліціїПісля резонансного вбивства дитини в Переяславі Слово і Діло зібрало інші випадки незаконного застосування зброї поліцейськими.

За його словами підозрюваним колишнім поліцейським Володимиру Петровцю, Івану Приходьку та цивільному Дмитру Кривошею продовжено запобіжний захід на 2 місяці.

«Суд сьогодні продовжив запобіжний захід двом колишнім поліцейським Володимиру Петровцю, Івану Приходьку та цивільному Дмитру Кривошею», - повідомив адвокат, додавши, що підозрюваних залишили під вартою ще на два місяці.

Проте, якщо Приходьку запобіжний захід залишили без альтернативи, а Петровцю та Кривошею визначили заставу у розмірі273 тис. грн.

Як стало відомо, ще одному підозрюваному - сину Петровця продовжено запобіжний захід - особисте зобов'язання.

Нагадаємо, 31 травня двоє поліцейських відпочивали і вживали алкоголь у дворі приватного сектора в Переяслав-Хмельницькому Київської області. Під час відпочинку чоловіки домовилися постріляти по металевих банках з вогнепальної зброї.

Пізніше виявилося, що куля потрапила в 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який знаходився в сусідньому дворі. Дитина померла в лікарні. Поліцейські були затримані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: