Справа Кирила Тлявова: у суді допитали дітей-свідків

Читать на русском
У суді почалися допити у справі про вбивство п'ятирічного Кирила Тлявова. 20 листопада були допитані діти-свідки трагедії.
facebook.com/VenediktovaIryna

У Переяслав-Хмельницькому районному суді почалися допити у справі про вбивство п'ятирічного Кирила Тлявова. Сьогодні були допитані діти-свідки трагедії.

Про це повідомила Генеральний прокурор Ірини Венедіктова у Facebook в п'ятницю, 20 листопада.

Криве Озеро, Переяслав, Одеса: випадки незаконного застосування зброї працівниками поліціїПісля резонансного вбивства дитини в Переяславі Слово і Діло зібрало інші випадки незаконного застосування зброї поліцейськими.

«На сьогоднішньому засіданні почалися допити. За участю психолога допитані троє неповнолітніх свідків трагічної події», - написала Венедіктова.

Генпрокурор додала, що для забезпечення їх інтересів, процедура надання свідчень відбувалася в режимі відеоконференції з окремого приміщення.

Вона нагадали, що справа про вбивство 5-річного хлопчика слухалася в Переяслав-Хмельницькому районному суді три дні поспіль. Так, на засіданнях 18 і 19 листопада було завершено дослідження письмових доказів.

«Наступні судові засідання призначені на 11 і 14 грудня 2020 року. Планується продовження допитів свідків, свідків, потерпілих та розгляд клопотань про продовження запобіжного заходу», - додала Венедіктова.

Нагадаємо, в червні цього року Венедіктова звітувала про хід справи Тлявова у суді.

31 травня 2019 року в Переяславі Київської області п'ятирічний Кирило Тлявов отримав вогнепальне поранення.

Як з'ясувало слідство, поліцейські Володимир Петровець і Іван Приходько, неповнолітній син Петрівця, а також їх знайомий Дмитро Кривошей, стріляли з вогнепальної зброї по металевим банкам і іншим предметам неподалік від місця, де гуляла дитина. Одна з куль потрапила у Кирила. 3 червня хлопчик помер у лікарні в Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: