Справа Кирила Тлявова: суд відхилив апеляцію адвокатів обвинуваченого

Читать на русском
Київський апеляційний суд 22 червня залишив чинним запобіжний захід обвинуваченому Приходьку у справі про вбивство п'ятирічного Кирила Тлявова.
Фото - novyny.24tv.ua

Київський апеляційний суд залишив чинним запобіжний захід обвинуваченому у справі про вбивство п'ятирічного Кирила Тлявова Івану Приходьку, який перебуває під арештом.

Про це повідомляє пресслужба суду.

Криве Озеро, Переяслав, Одеса: випадки незаконного застосування зброї працівниками поліціїПісля резонансного вбивства дитини в Переяславі Слово і Діло зібрало інші випадки незаконного застосування зброї поліцейськими.

Сьогодні, 22 червня, колегія суддів розглянула апеляційну скаргу сторони захисту на рішення Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду від 7 червня, який продовжив щодо обвинуваченого Приходька запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці.

«За результатами апеляційного розгляду апеляційна скарга сторони захисту залишена без задоволення», - відзначили в апеляційному суді.

Обвинувачений буде перебувати під вартою як мінімум до 5 серпня 2021 року.

Нагадаємо, у травні 2019 року в Переяславі Київської області п'ятирічний Кирило Тлявов отримав вогнепальне поранення.

Як з'ясувало слідство, поліцейські Володимир Петровець і Іван Приходько, неповнолітній син Петровця, а також їх знайомий Дмитро Кривошей, стріляли з вогнепальної зброї по металевим банкам і іншим предметам неподалік від місця, де гуляла дитина. Одна з куль потрапила у Кирила. 3 червня хлопчик помер в лікарні у Києві.

Зараз під вартою залишився один підозрюваний - колишній поліцейський Іван Приходько. Петровець вийшов під заставу. Ще один підозрюваний - неповнолітній син Петровця - під особистим зобов'язанням.

Аналітики «Слово і діло» зібрали випадки незаконного застосування зброї працівниками поліції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: