ЗСУ за добу відбили майже 30 атак

Читать на русском
Окупанти вели безуспішні наступальні дії в районі Масютівки, Іванівського, Новокалинового та Авдіївки.
Фото: Patryk Jaracz

Минулої доби на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках сталося 28 бойових зіткнень з російською армією.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

Динаміка знищення російської авіації під час повномасштабної війниЯк ЗСУ знищували російські літаки та вертольоти протягом повномасштабної війни – динаміка по тижнях та місяцях.

Минулої доби противник завдав 30 авіаційних ударів і здійснив 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна ситуація без істотних змін. Певні підрозділи армії Білорусі продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах.

На Куп'янському напрямі противник не припиняє спроб покращити тактичне становище. Вів невдалі наступальні дії в районі Масютівки.

На Лиманському напрямі минулої доби окупанти наступальних дій не проводили.

На Бахмутському напрямку минулої доби росіяни вели безуспішні наступальні дії у напрямку Івановського.

На Авдіївському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії у напрямку населених пунктів Новокалинове та Авдіївка.

На Мар'їнському напрямі підрозділи Сил оборони відбили численні атаки окупантів у районі Мар'їнки.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється.

Авіація Сил оборони завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Було знищено три ударні та один розвідувальний безпілотник.

Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили 2 райони зосередження живої сили, 4 склади боєприпасів, станцію радіоелектронної боротьби, 4 артилерійські підрозділи на вогневих позиціях та ще 4 важливі цілі противника.

Нагадаємо, українська розвідка склала умовний список російських топ-чиновників та військових, яких потрібно ліквідувати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: