Подоляк пояснив свою заяву про початок контрнаступу ЗСУ

Читать на русском
Подоляк зазначив, що контрнаступ – це десятки різних дій, у тому числі знищення логістики супротивника, які ЗСУ проводили вчора, сьогодні і будуть проводити завтра.
Reuters

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк пояснив свою заяву про те, що контрнаступ України триває вже кілька днів.

У Twitter він написав, що контрнаступ – це не один «івент», а десятки різних дій, зокрема, знищення логістики противника.

Контрнаступ ЗСУ: як політики стримують очікуванняНа тлі підготовки контрнаступу ЗСУ в Україні почали побоюватися, що його результат може не виправдати завищені очікування.

«Ще раз про контрнаступ. Без зайвих питань. Це не якийсь «один івент», який почнеться о конкретній годині конкретного дня урочистим перерізанням червоної стрічки. Це десятки різних дій зі знищення окупаційних військ рф на різних напрямках, які вже відбувалися вчора, відбуваються сьогодні та відбуватимуться завтра. Інтенсивне знищення логістичного забезпечення противника – це також контрнаступ», – пояснив Подоляк.

Нагадаємо, ще у квітні у Міноборони говорили, що Збройні сили проводять певні контрнаступальні дії, у тому числі на сході країни.

Два тижні тому CNN з посиланням на два західні джерела повідомило, що українські сили розпочали підготовчі операції для контрнаступу.

Військові аналітики звертали увагу, що російська інфраструктура поблизу кордону з Україною та в окупованому Криму все частіше зазнає атак. Збільшення інтенсивності атак, за їхніми словами, може допомогти підготувати ґрунт для українського контрнаступу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: