WhatsApp дозволив редагувати повідомлення

Читать на русском
Компанія почала впроваджувати цю функцію для користувачів по всьому світу, тому найближчими тижнями вона буде доступна всім.
blog.whatsapp.com

Месенджер WhatsApp додав можливість змінювати надіслані повідомлення протягом 15 хвилин.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Заборона TikTok: у яких країнах та кому не можна користуватися додаткомУ яких країнах світу заборонили держслужбовцям користуватися TikTok і де додаток заборонений для всіх – на інфографіці.

«Тепер ви можете змінювати надіслані повідомлення, якщо ви допустили помилку або хочете змінити надісланий текст», – йдеться у повідомленні.

Тепер для того, аби змінити текст, потрібно натиснути й утримувати надіслане повідомлення та обрати пункт «Змінити» з меню протягом щонайбільше 15 хвилин після надсилання.

Зазначається, що поруч зі зміненими повідомленнями відображатиметься напис «змінено», тож одержувачі будуть знати про виправлення без відображення історії змін.

У компанії нагадують, що як і всі особисті повідомлення, медіафайли та дзвінки – повідомлення й зміни захищено наскрізним шифруванням.

«Ми почали впроваджувати цю функцію для користувачів по всьому світу, тому найближчими тижнями вона буде доступна всім», – зазначили в компанії.

Нагадаємо, напередодні у соціальній мережі Instagram стався збій.

Раніше українців попередили про нову шахрайську схему в соцмережах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: