В окупованій частині Запорізької області росіяни заблокували Facebook, Twitter та Youtube

Читать на русском
На окупованій частині Запорізької області повністю заблокували сервіси Facebook, Twitter та Youtube.

Російські окупаційні війська сповільнили роботу пошукової системи Google на окупованій частині Запорізької області, а також повністю заблокували Facebook, Twitter і Youtube.

Про це повідомляють прокремлівські російські видання «ТАСС» та «РИА Новости».

У росЗМІ зазначається, що сервіси Facebook, Twitter та Youtube з 23 липня заблоковані на окупованій території Запорізької області, що тимчасово непідконтрольна Києву, а роботу сервісів Google уповільнено.

В Запорізькій ОВА розповіли, скільки мешканців області залишаються в полоні загарбниківПри цьому, тих, кого ворожі військові забирають на 1-2 дні з метою отримати гроші на викуп, значно більше, ніж зараз відомо.

Окупанти пишуть, що ресурси нібито блокують «достовірну інформацію та відновлення життя регіону», при цьому своєю наявністю «закликаючи до насильства».

Також окупаційна влада заявляє, що Google теж заблокує, якщо вони «не візьмуться за розум» і «продовжать дотримуватися політики дезінформації та пропаганди насильства, а також розлюднення жителів звільненої території».

Нагадаємо, що напередодні «влада» так званих «Донецької та Луганської народних республік» вирішила заблокувати доступ до пошукового сервісу Google.

Також ЗМІ повідомляли, що кремль поспішає провести псевдореферендуми про приєднання до росії окупованих територій України і хоче зробити це до 15 вересня.

Раніше у YouTube пояснили, чому вирішили не йти з росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: