YouTube на запит України видалив відеоролики та канали «вагнерівців»

Читать на русском
YouTube відреагував блискавично, видаливши відеоролики «Вагнера» з понад 1 мільйоном переглядів і канали, що їх розповсюджували.
Ілюстративне фото

Відеохостинг YouTube видалив відеоролики ПВК «Вагнера» та канали, що їх розповсюджували.

Про це повідомив міністр Культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко у Telegram.

Він зазначив, що компанія відреагувала на запит України дуже швидко.

«YouTube відреагував блискавично, видаливши відеоролики «Вагнера» з понад 1 мільйоном переглядів і канали, що їх розповсюджували. Дякую партнерам за оперативність», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що сьогодні Ткаченко звернувся до YouTube з проханням припинити рекламувати транснаціональну злочинну організацію «Вагнер».

«Ми вважаємо абсолютно неприпустимим факт, коли найбільший у світі відеохостинг дозволяє безперешкодно рекламуватися на своєму майданчику транснаціональній злочинній організації, якою «Вагнер» офіційно визнано в США, Великобританії та ЄС. Такі прояви російської гібридної війни необхідно припиняти якомога швидше задля стабільності демократичного світу. Впевнені, що наші партнери з YouTube виправлять ситуацію швидко», - написав Ткаченко вдень.

Раніше повідомлялося, що засновник ПВК «Вагнера» Євгеній Пригожин вимагає від генеральної прокуратури рф заблокувати відеосервіс YouTube.

Також Google заблокував YouTube-канал держдуми рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: