Мінкульт має питання до Facebook та YouTube: у чому причина

Читать на русском
Через падіння трафіку телемарафону в YouTube та блокування сторінок українців у Facebook, Міністерство культури України вирішило з'ясувати причину цьому.
Hennadii Minchenko via Getty Images

Міністерство культури України вирішило з'ясувати причину падіння трафіку телемарафону в YouTube та блокування сторінок українців у Facebook.

Про це в інтервʼю LIGA.net заявив голова Мінкульту Олександр Ткаченко.

Він зазначив, що відомство вже звернулося до YouTube щодо питання падіння трафіку телемарафону на платформі, а також була зустріч з Meta.

«Ми звернулися з листами, зараз у діалозі з YouTube. З Meta у нас була зустріч щодо взаємодії, коли блокуються Facebook-сторінки українців, які розповідають про війну, чи інформаційних ресурсів», - сказав Ткаченко.

На запитання, наскільки YouTube швидко реагує на запити, міністр відповів:

«Під час війни налагоджена система швидкої реакції. Вони зараз взяли в опрацювання наші повідомлення і самі перевіряють, що сталося. Ми бачимо поновлення звичного трафіку на YouTube-каналі цих ресурсів», - сказав глава Мінкульту.

Раніше повідомлялося, що Netflix надасть гранти на постпродакшн у розмірі 10 тисяч доларів на кожен проєкт українських художніх і документальних фільмів.

Також у Центрі інформбезпеки розповіли, чи заблокують TikTok в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: