Президентка Грузії прокоментувала ситуацію з візитом доньки Лаврова

Читать на русском
Вранці біля готелю розпочалася акція протесту, відбулися сутички поліції з учасниками акції. МВС підтвердило затримання 16 людей.
bigmir.net

Після сутичок біля готелю у Кахетії, президент Грузії Саломе Зурабішвілі заявила на екстреному брифінгу, що «весілля родини Лаврова у її країні не відбудеться».

Про це повідомляє видання «Новости-Грузия».

«З приводу сьогоднішньої події… Я нарешті отримала запевнення від міністра внутрішніх справ, що сім'я, люди, які сьогодні збиралися сплатити другу половину весілля, поїхали, і таким чином весілля не відбудеться. Це перемога суспільства», – сказала Зурабішвілі на брифінгу.

Президент назвала неприйнятною ситуацію, коли офіційні особи та органи, відповідальні за безпеку країни, кажуть, що не мають інформації про те, чи знаходяться на території Грузії особи, які перебувають у санкційних списках країн-партнерів.

Союзник чи ні: яку позицію зайняла Грузія у війні рф проти УкраїниЧим Грузія допомогла Україні за час повномасштабної війни і в чому відмовила – на інфографіці. Тбілісі відмовився вводити санкції проти росії та надавати Україні військову допомогу.

Як відомо, про те, що в Грузії перебуває донька міністра закордонних справ рф, ЗМІ повідомили напередодні. Донька Лаврова разом з чоловіком приїхала на весілля його брата.

Церемонія одруження відбулася в Тбілісі, а ввечері в суботу в Кахетії планувалися гуляння та банкет.

Зазначається, що адміністрація Kvareli Lake Resort заперечувала, що в готелі гостює дочка Лаврова, але її співробітник підтвердив це журналісту, який представився кур'єром служби доставки квітів.

Нагадаємо, що вранці біля комплексу розпочалася акція протесту, відбулися сутички поліції з учасниками акції. МВС підтвердило затримання 16 людей.

Також нагадаємо, що російські авіакомпанії почали отримувати дозвіл на виконання прямих рейсів до Грузії починаючи з 17 травня.

У п'ятницю, 19 травня, у Тбілісі приземлився перший російський літак за 4 роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: