У Грузії біля готелю, де нібито перебуває донька глави МЗС росії, відбулися зіткнення

Читать на русском
Неподалік готелю у Кахетії, де, ймовірно, знаходиться дочка глави МЗС росії Сергія Лаврова, почалися сутички.
Фото RFE

Неподалік готелю у Кахетії, де, ймовірно, знаходиться дочка глави МЗС росії Сергія Лаврова, почалися сутички.

Про це пише Эхо Кавказа.

Протест під готелем почався сьогодні, 20 травня, близько 11-ої ранку. У ньому взяли участь активісти й опозиційні політики, які скандували, що росіянам у Грузії немає місця й вимагали, щоб ті негайно покинули територію готелю.

Союзник чи ні: яку позицію зайняла Грузія у війні рф проти УкраїниЧим Грузія допомогла Україні за час повномасштабної війни і в чому відмовила – на інфографіці. Тбілісі відмовився вводити санкції проти росії та надавати Україні військову допомогу.

У виданні зазначають, що напередодні до готелю Kvareli Lake Resort прибув один з лідерів опозиційного Єдиного національного руху Ніка Мелія, якого на місці зустріли правоохоронці. За твердженням Мелія, адміністрація готелю підтвердила йому, що там мешкають члени родини російського міністра. При цьому в офіційній заяві готель про прибуття до них дочки міністра закордонних справ рф спростували.

Ситуація під час протесту погіршилась після того, як активісти почали закидати яйцями мікроавтобуси, що виїжджають з готелю. Тоді розпочалися перші затримання. Міністерство внутрішніх справ Грузії наразі підтвердило арешт 16 протестувальників, яких забрали для допиту.

Нагадаємо, російські авіакомпанії почали отримувати дозвіл на виконання прямих рейсів до Грузії починаючи з 17 травня.

У п'ятницю, 19 травня, у Тбілісі приземлився перший російський літак за 4 роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: