Глава ГУР спрогнозував результат конфлікту між Пригожиним та російськими військовими

Читать на русском
За словами Буданова, провали окупантів на Бахмутському напрямі не зменшили вплив ватажка ПВК Вагнер у структурі російської влади.
Фото: gur.gov.ua

Провали окупантів на Бахмутському напрямі не зменшили вплив ватажка ПВК «Вагнер» Євгенія Пригожина у структурі російської влади.

Таку заяву в інтерв'ю ISLND TV зробив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Пригожин пропонував Україні дані про дислокацію армії рф в обмін на вихід з Бахмута – WPПригожин у січні пропонував Україні надати інформацію про позиції російських військ в обмін на відведення ЗСУ з Бахмута, пише WP з посиланням на дані американської розвідки.

За його словами, публічні конфлікти Пригожина з Міноборони росії - не вигадка. При цьому Буданов вважає, що переможцем протистояння стане саме ватажок «вагнерівців».

«Я вважаю, що Пригожин переможе у цьому конфлікті. До чого це призведе? Як вони люблять говорити, до військових трибуналів, кудись туди це заведе. Цей конфлікт реальний, більш того, він абсолютно осмислений і обґрунтований», – розповів Буданов.

Він додав, що російська сторона намагалася загасити конфлікт, але це ні до чого не привело.

«Так вийшло, що цей конфлікт розпочався. Так, вони намагалися його загасити кілька разів. У них усе йде на пік, а потім згасає, потім все знову те саме. Це така гра. Але переможці будуть, і ті, хто програє, точно будуть. І тим, хто програє, буде не Пригожин», – заявив глава ГУР.

Нагадаємо, наприкінці квітня ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин вкотре розкритикував російське командування та реалізацію їхніх планів в Україні. Після цього він заявив, що виводить свої підрозділи з Бахмута, але за кілька днів передумав це робити.

Раніше в ГУР розкрили подробиці конфлікту між Пригожиним та головою Міноборони Росії Шойгу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: