У ГУР розкрили подробиці конфлікту між Пригожиним та Шойгу

Читать на русском
Ватажки російських окупаційних сил нині перебувають у стресі й бентезі, що спричинені невизначеністю їхнього майбутнього після усунення російського диктатора володимира путіна.
informator.ua

Публічні конфлікти між власником ПВК «Вагнер» Євгеном Пригожиним з міністром оборони росії Сергієм Шойгу та головою генштабу армії рф Валерієм Герасімовим свідчать про їхній страх відповідальності за поразку у війні.

Про це заявив представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов у телемарафоні.

За його словами, ватажки російських окупаційних сил нині перебувають у стресі й бентезі, що спричинені невизначеністю їхнього майбутнього після усунення російського диктатора володимира путіна та остаточної поразки росії у війні.

«Ніхто з цієї трійці не бажає брати на себе відповідальність, саме тому вони розпочали пошук крайніх. От зараз Шойгу, Гєрасімов і Пригожин між собою визначають, хто ж буде винний»,– сказав Юсов.

Наприкінці квітня ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин вчергове розкритикував російське командування та реалізацію їх планів в Україні.

Раніше аналітики Інституту вивчення війни заявили, що власник приватної військової компанії «Вагнер» Євген Пригожин намагається використати перестановки в військовому керівництві росії на свою користь.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: