Росіяни обстріляли Костянтинівку на Донбасі з РСЗВ, серед загиблих є дитина

Читать на русском
Повністю зруйновано один приватний будинок, пошкоджено 4 багатоповерхівки, 3 приватні будинки, 2 крамниці, адмінбудівлю та заклад культури.
t.me/pgo_gov_ua

Сьогодні, 13 травня, окупаційна армія обстріляла місто Костянтинівка Донецької області з реактивної системи залпового вогню «Смерч», внаслідок чого загинули двоє осіб.

Про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

Згідно з даними слідства, 13 травня війська рф вкотре обстріляли Костянтинівку. Постраждало 11 людей.

«Внаслідок атаки окупантів на населений пункт загинуло двоє мешканців, у тому числі 15-річна дівчина. Десять людей отримали поранення різного ступеня тяжкості - серед них двоє підлітків 15 та 16 років. Їх доставлено до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги», - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, загарбники обстріляли місто з реактивної системи залпового вогню «Смерч».

«Сьогодні в середині дня росіяни обстріляли місто з артилерії та Смерчів. Повністю зруйновано один приватний будинок, пошкоджено 4 багатоповерхівки, 3 приватні будинки, 2 крамниці, адмінбудівлю та заклад культури», - зазначають в Донецькій ОВА.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Прокурори продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Нагадаємо, що у четвер, 11 травня, російська армія завдала ракетного удару по Слов'янську на Донеччині. Є загибла та руйнування.

Того ж дня російська армія обстріляла місто Торецьк на Донеччині - шестеро поранених.

Також стало відомо, що внаслідок обстрілу Хмельницької області вночі 13 травня кількість постраждалих майже досягла 30 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: