Через атаки рф знеструмлено шахту на Донеччині, у шести областях частково немає світла

Читать на русском
Через пошкодження внаслідок бойових дій також залишається знеструмленою частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях.
Getty Images

Через російські обстріли знеструмлено вугільну шахту на Донеччині, абонентам у кількох областях частково відключили світло.

Про це повідомили у пресслужбі Міненерго.

У які країни та скільки електроенергії експортувала Україна під час великої війниЕкспорт електроенергії до Європи – до яких країн і скільки постачає Україна. Зараз експорт іде до трьох країн.

Зазначається, що ворог продовжує атакувати енергетичну інфраструктуру країни на прифронтових і прикордонних з рф територіях.

«Через пошкодження внаслідок бойових дій також залишається знеструмленою частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях», – йдеться у повідомленні.

У Міненерго наголошують, що енергетики, попри складну безпекову ситуацію, продовжують роботи з відновлення енергопостачання.

«За добу вдалося повернути світло для 22,5 тисячі споживачів. Більшість із них – це абоненти у Запорізькій, Сумській та Донецькій областях», – додали у відомстві.

Окремо наголошується, що енергетична система працює стабільно.

Раніше В «Укренерго» попередили про новий фейк щодо відключень світла.

Нагадаємо, востаннє масові відключення світла запроваджувалися ще у березні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: