Окупанти обстріляли Харківську область, є поранені

Читать на русском
Російські окупанти у суботу, 13 травня, атакували Харківську область. Внаслідок обстрілів двоє людей отримали поранення.
Getty Image

Російські окупанти у суботу, 13 травня, атакували Харківську область. Внаслідок обстрілів двоє людей отримали поранення.

Про це повідомив у Telegram голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

«Ворог продовжує тероризувати мирне населення Харківщини. На жаль, є постраждалі», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, сьогодні російські окупанти обстріляли село Хатнє Купʼянського району. Там поранено 43-річну жінку. Крім того, внаслідок обстрілу села Огірцеве Чугуївського району поранення отримав цивільний чоловік 61 року. Наразі медики надають постраждалим допомогу.

Нагадаємо, вночі 13 травня в низці областей України було оголошено повітряну тривогу, у Миколаєві пролунали вибухи. Згодом стало відомо, що росіяни у місті атакували підприємство та житловий будинок, внаслідок чого постраждали люди.

Звуки вибухів чули також на Львівщині та Київщині. ППО знищила усі дрони-камікадзе, які рухалися на столиці. Тоді як на Хмельниччині ворог поцілив по критичній інфраструктурі однієї з громад.

Додамо, що ППО в ніч на 13 травня збила 17 дронів-камікадзе іранського виробництва. Загалом ворог випустив 21 безпілотник.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: