На окупованій Луганщині росіяни вимикають мобільний інтернет через обстріли

Читать на русском
Російські окупанти вирішили вимкнути мобільний інтернет в Луганській області через удари по регіону.
itechua.com

Російські окупанти вирішили вимкнути мобільний інтернет в Луганській області через удари по регіону.

Про це повідомив голова так званої окупаційної влади Луганської області Леонід Пасічник.

Насамперед відзначимо, що окупант розповів деталі обстрілу селища Ювілейне, який відбувся сьогодні, 13 травня. За його словами, внаслідок атаки постраждали двоє громадян. Обидва в стані середнього ступеня тяжкості госпіталізовані до лікарні. Відповідні служби продовжують працювати на місці події.

Саме через обстріли загарбники вирішили відключити мобільний інтернет в області.

«У зв'язку з посиленням обстрілів «Луганської Народної Республіки», ухвалено рішення про тимчасове призупинення роботи мобільного інтернету на території республіки. Прошу жителів поставитися з розумінням», – зазначає Пасічник.

Нагадаємо, в тимчасово окупованому Луганську у суботу, 13 травня, зранку пролунав вибух. Над містом піднявся дим. Пропагандисти зазначають, що вибух, ймовірно, пролунав у мікрорайоні Ювілейний. Там зафіксували «приліт» у якому звинувачують українських військових.

Напередодні, 12 травня, у Луганську також лунали потужні вибухи. Приліт, ймовірно, був у район підприємства «Поліпак», розташованого на території колишнього Машинобудівного заводу.

Згодом стало відомо, що внаслідок вибуху було поранено депутата Держдуми рф. Мова йде про депутата путінської партії «Єдина росія» Віктора Водолацького, який активно підтримує бойовиків, поширює пропаганду проти України тощо.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: