Лукашенка не було на обіді в путіна, він залишив Москву одразу після параду – ЗМІ

Читать на русском
Журналісти припускають, що білоруський диктатор міг негайно залишити Москву через проблеми зі здоров'ям.
Фото: росЗМІ

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вилетів із Москви одразу після завершення параду на честь Дня перемоги.

Про це повідомляють білоруські Telegram-канали.

У московському параді брала участь мінімальна кількість російських військових з 2008 року – ЗМІРосійський парад на 9 травня показав виснаження армії на другий рік повномасштабної війни. Участь взяли лише 8 тисяч військових, сучасних танків, БТР та іншої техніки не було. Повітряної частини також.

Зазначається, що Лукашенко не був присутній на обіді в путіна, хоча всі інші іноземні лідери, які приїхали до столиці країни-терориста, взяли в ньому участь.

Журналісти припускають, що білоруський диктатор міг негайно залишити Москву через проблеми зі здоров'ям.

Під час відеотрансляції можна було побачити, що Лукашенко виглядає дещо засмученим. Крім того, ЗМІ звернули увагу на бинт на правій руці диктатора.

Нагадаємо, крім Лукашенка на парад до путіна приїхали лідери Вірменії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменістану та Узбекистану.

У МЗС вже заявили, що участь лідерів окремих іноземних держав у путінському параді є аморальною. При цьому Лукашенко у заяві не згадується.

Раніше повідомлялося, що російський диктатор на параді знову заявив, що проти росії «розв'язана справжня війна», а противники хочуть розвалу рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: