Над Києвом збили близько 15 ракет, уламок упав в одному з районів

Читать на русском
Росія вранці атакувала Київ ракетами типу Х-101, близько півтора десятка цілей було знищено. Уламок збитої ракети впав у Голосіївському районі.
Фото: МВС

Росія вранці 9 травня здійснила чергову повітряну атаку на Київ, запустивши за попередньою інформацією ракети типу Х-101 (Х-555). Усі цілі були збиті.

Про це повідомили у військовій адміністрації столиці.

Масовані обстріли України: як змінювалася кількість випущених росією ракетСьогодні росія запустила по Україні 23 ракети, а раніше в одному залпі було по 70-80. Як змінювалася кількість – на інфографіці.

«Сьогоднішня нічна атака була здійснена з чотирьох бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря. Нагадаю, що напередодні рашисти навмисно задіяли рекордну кількість Shahed аби виявити і максимально виснажити ППО Києва. Але, як і на фронті, плани агресора провалилися. Випущені крилаті ракети, йоміврніше всього типу Х-101 (Х-555), не досягли своїх цілей. За попередньою інформацією, в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено близько півтора десятка ворожих повітряних цілей! Влучань не допущено», – повідомили в адміністрації.

Мер Віталій Кличко уточнив, що під час атаки в Голосіївському районі столиці уламок збитої ракети впав на приватне подвір'я: уламок, що горить, загасили, постраждалих немає.

Нагадаємо, минулої ночі окупанти запустили на Київ дрони-камікадзе, влаштувавши наймасовішу атаку за час воєнних дій.

Усі безпілотники було збито, але внаслідок падіння уламків пошкоджено житловий будинок і постраждали люди.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: