У Києві та області пролунали вибухи, працює ППО

Читать на русском
Над столицею та Київською областю ракетна загроза. По цілях працюють сили української протиповітряної оборони.
Ілюстративне фотоУкраїнська правда

Сьогодні вночі, 9 травня, в Києві та області пролунала серія вибухів. При цьому, станом на 5.00 повітряну тривогу оголошено на всій території України.

Про це повідомляє Telegram-канал Київської ОВА.

Як зазначається, над столицею та Київською областю ракетна загроза. По цілях працюють сили української протиповітряної оборони.

«Ракетна загроза! Сили ППО працюють по цілях. Залишайтеся в укриттях до відбою повітряної тривоги. Дотримуйтеся інформаційної тиші – не фіксуйте та не викладайте в мережу роботу наших захисників», - йдеться у повідомленні Київської ОВА.

Раніше минулої ночі окупанти запустили на Київ дрони-камікадзе, влаштувавши наймасовішу атаку за час воєнних дій. Усі безпілотники було збито, але внаслідок падіння уламків пошкоджено житловий будинок і постраждали люди.

Нагадаємо, що у понеділок ввечері, 8 травня, жителі міста Дніпро чули низку вибухів. Попередньо росіяни атакують місто ракетами «Іскандер-М».

Також увечері 8 травня у Харкові пролунала серія вибухів під час повітряної тривоги. Окупанти обстріляли місто та область ракетами С-300. Зафіксовано щонайменше шість «прильотів». Є влучання у Харківському районі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: