Ракетний удар рф повністю знищив склад Червоного Хреста в Одесі

Читать на русском
Надання гумдопомоги та діяльність деяких проєктів Одеської обласної організації Червоного Хреста України призупинено на невизначений термін.
Фото: facebook.com/RedCrossUkraine

Внаслідок російського ракетного удару по Одеській області було знищено складське приміщення регіонального відділення Червоного Хреста України площею 1000 квадратних метрів.

Про це повідомила пресслужба організації.

Масовані обстріли України: як змінювалася кількість випущених росією ракетСьогодні росія запустила по Україні 23 ракети, а раніше в одному залпі було по 70-80. Як змінювалася кількість – на інфографіці.

Пожежа повністю знищила гуманітарну допомогу для Одеської області, яка знаходилась на складі.

У зв'язку з цим надання гумдопомоги та діяльність деяких проєктів Одеської обласної організації Червоного Хреста України призупинено на невизначений термін.

Водночас у Миколаївській області внаслідок атаки росії було пошкоджено мобільний госпіталь організації Червоного Хреста України.

«Частина медичного обладнання, технічних засобів та меблів стала непридатною для подальшого використання. Наразі триває ліквідація наслідків обстрілу, після чого госпіталь запрацює у звичайному режимі, проте вже в іншому місці», – йдеться у заяві.

В організації зазначили, що представники Українського Червоного Хреста внаслідок цих атак не постраждали.

Нагадаємо, в ніч на 8 травня росія вдарила по Одеській області з літаків стратегічної авіації, було здійснено вісім пусків ракет. Внаслідок удару по складу загинув охоронець, ще троє людей отримали травми.

Крім того, вночі окупанти запустили на Київ дрони-камікадзе, влаштувавши наймасовішу атаку за час воєнних дій. Усі безпілотники було збито, але внаслідок падіння уламків пошкоджено житловий будинок і постраждали люди.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: