В центрі Бєлгорода утворилася величезна вирва – що сталося

Читать на русском
У російському місті Бєлгород, імовірно, стався вибух, на одній із вулиць міста утворилася велика вирва – пишуть місцеві пабліки.

Ввечері у четвер, 20 квітня, у російському Бєлгороді пролунав гучний звук, схожий на вибух. Після цього на вулиці одного з районів з'явилася велика вирва.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

«Бавовна» у Бєлгороді: на яких об'єктах прикордонного міста цього року відбувалися вибухи та пожежіВибухи та пожежі у російському Бєлгороді та області за цей рік – на інфографіці. Усього було більше двох десятків інцидентів.

«Над областю гучно!», – спершу повідомили користувачі Telegram.

Пізніше з'явилася інформація про «величезну вирву» радіусом 20 метрів на вулиці Ватутіна.

«Одну з машин ударною хвилею закинуло на дах місцевої п'ятірочки. Місцеві жителі повідомляють про гучний свисток, який було чути перед вибухом», – також пишуть місцеві канали.

На опублікованих фото та відео видно, що на проїзній частині з'явилась величезна вирва. Поки не відомо, що стало причиною її появи.

Також повідомляється, що в результаті вибуху пошкоджено частину житлового будинку. В одній із квартир виявлено осколки снаряда. Мешканців евакуювали.

Попередньо, жертва немає. На місці НП працюють рятувальники.

Зазначимо, перед вибухом у Бєлгороді моніторингові канали повідомляли про активність тактичної авіації росіян біля кордону з Харківщиною та загрозу застосування керованих авіаційних бомб.

Є ймовірність, що замість влучення по прикордонній області росіяни обстріляли самі себе.

Нагадаємо, у Бєлгородській області впав безпілотник із вибухівкою.

Також повідомлялося, що частина російського Бєлгорода залишилася без світла через пожежу на ТЕЦ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: