В Бєлгородській області рф знову заявили про обстріл, є постраждала

Читать на русском
В Бєлгородській області росії заявили про обстріли у неділю, 7 травня. Внаслідок атаки нібито постраждала жінка.
Getty Image

В Бєлгородській області росії заявили про обстріли у неділю, 7 травня. Внаслідок атаки нібито постраждала жінка.

Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

За його словами, обстріл 7 травня зафіксували в селі Муром Шебекінського міського округу. Одна жінка отримала серйозне поранення.

«Бавовна» у Бєлгороді: на яких об'єктах прикордонного міста цього року відбувалися вибухи та пожежіВибухи та пожежі у російському Бєлгороді та області за цей рік – на інфографіці. Усього було більше двох десятків інцидентів.

«Били по центру села. За попередніми даними, є одна постраждала: жінка із серйозним пораненням нижніх кінцівок», – йдеться в повідомленні.

Гладков згодом додав, що постраждала отримала множинні осколкові поранення нижніх кінцівок і поперекового відділу. Наразі їй надають необхідну медичну допомогу.

«Загалом по селу було зафіксовано 5 «прильотів», два з яких влучили в город до цієї жінки, де вона в цей час із чоловіком займалася господарством», – зауважив російський чиновник.

Нагадаємо, попереднього разу обстріл в області зафіксували вчора, 6 травня, в місті Шебекіно.

Крім цього, росіяни у неділю, 7 травня, заявили, що нібито знайшли дрон з камерою на авіаційному заводі у Новосибірську. Також сьогодні вранці у рф заявили, що знайшли невідомий дрон на якому був напис «Слава Україні».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: