В Бєлгородській області пролунали вибухи, є постраждалий

Читать на русском
В суботу, 6 травня, в місті Шебекіно Бєлгородської області росії заявили про обстріли. Одна людина отримала поранення.
t.me/breakingmash

В суботу, 6 травня, в місті Шебекіно Бєлгородської області росії заявили про обстріли. Одна людина отримала поранення.

Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

Сьогодні, 6 травня, об 11 годині губернатор заявив, що триває обстріл міста Шебекіно, щоб Бєлгородській області російської федерації.

«Бавовна» у Бєлгороді: на яких об'єктах прикордонного міста цього року відбувалися вибухи та пожежіВибухи та пожежі у російському Бєлгороді та області за цей рік – на інфографіці. Усього було більше двох десятків інцидентів.

«Почалося смс-оповіщення про необхідність сховатися в безпечному місці. За попередньою інформацією, є один постраждалий», – йдеться в повідомленні.

Згодом Гладков розповів, що ЗСУ нібито обстріляли центр міста зі ствольної артилерії. Постраждала одна людина, чоловіка з осколковими пораненнями грудної клітки та правого плеча госпіталізували до лікарні у важкому стані. Повідомив губернатор також і про руйнування. ⠀

«Є два прямі попадання в будівлю торгового центру та школи, сильно пошкоджені покрівлі, також є прильоти на територію одного із промислових підприємств. Посічено 5 машин. Оперативні служби продовжують поквартирний обхід території», – додав він.

Нагадаємо, ввечері 20 квітня в російському Бєлгороді пролунав потужний вибух, внаслідок чого на вулиці утворилася вирва діаметром 20 метрів. У Міноборони рф майже відразу визнали, що при виконанні польоту літака Су-34 над містом стався «позаштатний сход авіаційного боєприпасу».

22 квітня у Бєлгороді знайшли ще одну авіабомбу недалеко від місця вибуху першої. А 4 травня повідомили про третю знайдену 500-кілограмову авіабомбу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: