У деяких областях 8 і 9 травня школи перейдуть на дистанційне навчання через можливі провокації рф

Читать на русском
Влада Полтавської та Кіровоградської областей заявила про переведення школярів на дистанційне навчання 8 та 9 травня.
Фото: K. Schmitt/Fotostand/picture alliance

Наразі у двох областях України переводять на тимчасове дистанційне навчання школярів, через ймовірність провокацій з боку росії 8 та 9 травня.

Про це йдеться в офіційних повідомленнях влади.

Загроза ракетних обстрілів: чи завдавала росія масованих ударів у «символічні дати»Із символічними для росії датами пов'язують підвищений ризик ракетних ударів, цього тижня це 23 та 24 лютого. На інфографіці – чи обстрілювала рф Україну в інші сакральні дати.

Зокрема на дистанційку підуть учні полтавських шкіл.

«Відповідно до рекомендацій Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА, враховуючи можливі провокаційні обстріли з боку рф, заклади загальної середньої та позашкільної освіти Полтавської міської територіальної громади 8 та 9 травня працюють у дистанційному форматі, заклади дошкільної освіти працюють у звичному режимі», - зазначають у пресслужбі Полтавської ОВА.

Також про дистанційне навчання повідомили і у Кіровоградські ОВА.

«Травневі дні для путінської росії – сакральні дати. Знаємо, з яким підлим, цинічним, підступним ворогом воюємо. Життя і безпека людей, особливо дітей, для нас – найголовніше. Тому прийнято рішення рекомендувати освітнім закладам 8 і 9 травня працювати в онлайн режимі», – написав у Telegram голова ОВА Андрій Райкович.

Нагадаємо, 1 травня російські окупаційні війська обстріляли Чернігівську область та поцілили в освітній заклад. Тоді загинула дитина.

Також російські окупанти завдали ракетного удару по Краматорську Донецької області, було зруйновано школу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: