Пригожин передасть позиції своїх бійців в Бахмуті кадирівцям

Читать на русском
Ватажок ПВК Вагнер Євген Пригожин вирішив передати позиції своїх бойовиків у Бахмуті військовим глави Чечні Рамзана Кадирова.
Рамзан Кадиров

Ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин вирішив передати позиції своїх бойовиків у Бахмуті військовим глави Чечні Рамзана Кадирова.

Про це повідомляє пресслужба Пригожина.

За інформацією пресслужби, Пригожин збирається передати позиції кадирівцям 10 травня. Саме тоді, за його розрахунками, вагнерівці повністю вичерпають свій бойовий потенціал.

«Я дякую Рамзану Ахматовичу за те, що він погодився, маючи, найімовірніше, можливості для отримання всього необхідного і всі необхідні ресурси, встати в Бахмут на наші позиції. Я вже зв'язуюся з його представниками, щоб передачу позицій почати здійснювати негайно, для того, щоб 10 травня, о 00.00, рівно в той момент, коли за нашими розрахунками ми повністю вичерпаємо свій бойовий потенціал, на наші місця встали наші бойові товариші й продовжили штурм населеного пункту Бахмут», – йдеться у дописі.

Пригожин також заявив, що нібито в Бахмуті під контролем ЗСУ залишилося «трохи більш як два квадратні кілометри».

Раніше Пригожин заявив, що виводить своїх найманців із Бахмута через «снарядний голод». У ЗСУ та розвідці прокоментували цей намір.

Аналітики Інституту вивчення війни також повідомляли, що військове керівництво росії, ймовірно, змінили пріоритет захоплення Бахмута на підготовку до контрнаступу української сторони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: