У Міноборони спрогнозували наслідки контрнаступу ЗСУ

Читать на русском
Представник військового відомства не став розкривати дату початку та місця проведення наступальних дій. При цьому він вважає, що коли це станеться, Росія буде в паніці.
Фото: uatv.ua

Контрнаступ Збройних сил України спровокує панічні настрої серед окупантів та призведе до знищення всієї системи російської пропаганди.

Про це в інтерв'ю The Independent заявив заступник міністра оборони Володимир Гаврилов.

Які події та заяви свідчать про невідворотність контрнаступу УкраїниУкраїна готується до контрнаступу – які події та заяви керівництва говорять про його невідворотність.

Представник військового відомства не став розкривати дату початку та місця проведення наступальних дій. Разом з тим він вважає, що коли це станеться, росія буде в паніці.

«Ви побачите багато паніки. Вони досі не розуміють, що їхня пропаганда демонструє хибну картину того, що насправді відбувається на місцях. Цю війну буде виграно на землі, а не на екранах телевізорів, не в інтернеті», – заявив Гаврилов.

Він також додав, що не здивується, якщо найближчими місяцями побачить «щось, що сприятиме негайному краху російської стратегії чи її військової економіки».

«Після багатьох місяців виснажливої війни ситуація на місцях може почати розвиватися дуже швидко. Я можу лише сказати, що ми робимо все можливе, щоб закінчити війну якнайшвидше. Я дуже хотів би, щоб 2023 рік став роком перемоги», – зазначив Гаврилов.

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков нещодавно сказав, що Україна у «глобальному сенсі» готова до контрнаступу. Він також назвав три складові успішного контрнаступу ЗСУ.

Раніше видання Politico розповіло, що Україна перед контрнаступом посилає якнайбільше хибних сигналів, щоб збити рф з пантелику.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: