Союзники пообіцяли передати ЗСУ потужні військові пакети, необхідні для контрнаступу – Єрмак

Читать на русском
Про надання нової партії військової допомоги вдалося домовитися, зокрема, під час нещодавніх поїздок президента Володимира Зеленського до Гельсінкі та Гааги.
Фото: Офіс президента України

Збройні сили України найближчим часом отримають нові пакети військової допомоги.

Про це в ефірі телемарафону розповів глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Які події та заяви свідчать про невідворотність контрнаступу УкраїниУкраїна готується до контрнаступу – які події та заяви керівництва говорять про його невідворотність.

За його словами, про надання нової партії військової допомоги вдалося домовитися, зокрема, під час нещодавніх поїздок президента Володимира Зеленського до Гельсінкі та Гааги.

«Ми отримали підтвердження щодо надання вже чи найближчим часом потужних військових пакетів, які нам необхідні для успішного контрнаступу України», – заявив Єрмак.

Глава ОПУ також зазначив, що Україна під час зустрічей із делегаціями скандинавських країн отримала конкретні меседжі щодо підтримки майбутнього вступу до НАТО.

«Було прийнято дуже потужну декларацію з абсолютно конкретними меседжами про підтримку майбутнього членства в Альянсі, надання Україні гарантій безпеки. Ви знаєте, що в основі документа є напрацювання нашої групи з паном Расмуссеном і документ Kyiv Security Compact, який сьогодні лежить на столі у всіх світових лідерів», – зазначив Єрмак.

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков нещодавно сказав, що Україна у «глобальному сенсі» готова до контрнаступу. Він також назвав три складові успішного контрнаступу ЗСУ.

Раніше видання Politico розповіло, що Україна перед контрнаступом посилає якнайбільше хибних сигналів, щоб збити рф з пантелику.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: