В Офісі президента відреагували на підрив пропагандиста Прилєпіна

Читать на русском
За словами Подоляка, російська репресивна машина готова знищувати своїх же активістів для того, щоб продовжити агонію режиму і зберегти ілюзорний контроль.
Фото: AP

Російська репресивна машина готова знищувати своїх активістів для того, щоб продовжити агонію режиму і зберегти ілюзорний «тотальний контроль».

Така заява з'явилася у Twitter-акаунті радника глави Офісу президента України Михайла Подоляка після того, як у росії підірвали авто з пропагандистом Захаром Прилєпіним.

Він наголосив, що напередодні свого краху Москва «буде особливо похмурою».

«Молох завжди передбачуваний. Він ніколи не зупиняється у своїй жратві. Спершу пожирає ворогів, потім – випадкових людей, наприкінці – своїх. Щоб продовжити агонію «путінського клану» та зберегти ілюзорний «тотальний контроль», російська репресивна машина прискорює темп і наздоганяє всіх підряд, додаючи (на особливо вишуканий десерт) Z та V активістів», – написав Подоляк.

Нагадаємо, автомобіль, усередині якого перебував пропагандист і відомий путініст Захар Прилєпін, підірвали в суботу, 6 травня. Водій загинув на місці, а Прилєпіна отримав поранення.

Це не перший подібний випадок на території країни-окупанта. 2 квітня в одному з кафе Санкт-Петербурга стався вибух, внаслідок якого загинув російський пропагандист Максим Фомін, відоміший як «Владлен Татарський».

У росії одразу ж спробували звинуватити у його смерті Україну. Але в Офісі президента заявили, що ліквідація Татарського – це боротьба «павуків у банці», натякаючи, що пропагандиста вбили свої ж.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: