У Петербурзі під час вибуху в кафе загинув російський пропагандист Татарський – росЗМІ

Читать на русском
За даними пропагандистських ЗМІ, у кафе спрацював вибуховий пристрій, який, ймовірно, пронесла невідома дівчина. Потужність пристрою становила понад 200 грам у тротиловому еквіваленті.
Фото: росЗМІ

У неділю, 2 квітня, в одному з кафе російського Санкт-Петербурга стався вибух. У цей момент у закладі проходив «творчий вечір» російського пропагандиста та «воєнкора» Владлена Татарського.

Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ.

За їхніми даними, внаслідок вибуху Татарський загинув. Ще 15 людей, які перебували в будівлі, отримали поранення. РосЗМІ зазначають, що кафе раніше належало одіозному голові ПВК «Вагнер» Євгену Пригожину.

Зазначається, що в кафе спрацював вибуховий пристрій, який, ймовірно, «пронесла невідома дівчина». Потужність вибухового пристрою становила понад 200 грам у тротиловому еквіваленті.

Місцеві канали також оприлюднили фото наслідків вибуху.

Нагадаємо, на початку березня в Москві спалахнула пожежа у дев'ятиповерховій адміністративній будівлі, де розташовується офіс одного з російських пропагандистських телеканалів.

Раніше про вибухи на території росії, «невідомих дронах і партизанах» висловився радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Він заявив, що російська влада поступово втрачає контроль усередині своєї країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: