В окупованому Мелітополі підірвали «поліцейського»

Читать на русском
У Мелітополі неподалік пожежної частини пролунав вибух – постраждав місцевий псевдополіцейський.

У тимчасово окупованому Мелітополі вранці 23 березня пролунав вибух – можливо, спрацював саморобний пристрій. В результаті було поранено місцевого «поліцейського».

Про це повідомили законний мер Мелітополя Іван Федоров, а також представник окупаційної влади Володимир Рогов.

Вибух стався на вулиці Івана Алексєєва, неподалік пожежної частини.

Доля зрадників: кого із колаборантів на окупованих територіях вже ліквідувалиНа інфографіці Слово і діло – список ліквідованих з початку повномасштабної війни проросійських колаборантів.

«Внаслідок теракту, за попередніми даними, постраждав співробітник поліції. Наразі поліцейського госпіталізовано з травмами різного ступеня тяжкості, йому надається медична допомога», – заявив Рогов.

«Після ранкового вибуху в поки що окупованому Мелітополі орки не на жарт заметушилися. Зігнали фейкову «поліцію» та рятувальників на вулицю Івана Алексєєва – біля пожежної частини нібито знайшли саморобний вибуховий пристрій. Повідомили про постраждалого «поліцейського». Напевно, далі у «найкращих» рашистських традиціях перекриють вулицю та шукатимуть «диверсантів», – вважає Федоров.

Нагадаємо, 14 березня у центрі міста також стався вибух. За інформацією нардепа, загинув місцевий колаборант Іван Ткач.

Того ж дня у Новій Каховці намагалися підірвати автомобіль заступника голови окупаційної адміністрації міста Віталія Гури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: