Окупанти дронами атакували Краматорськ, поранено жінку та дитину

Читать на русском
В надтяжкому стані мати і дитину доставлено у лікарню з опіками. Далі їх будуть везти у місто Дніпро.
facebook.com/kramatorsk.rada

У суботу, 29 квітня, російські війська вночі атакували іранськими дронами-камікадзе Краматорськ на Донбасі. Внаслідок атаки було поранено жінку та дитину.

Про це повідомляється на сторінці Краматорської міської ради у Фейсбуці.

«Наслідки нічного обстрілу Краматорська. Поранено жінку та дитину, яких з опіками доставлено до лікарні. Стан важкий», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що було пошкоджено 3 приватні будинки, один з яких зруйновано вщент.

Окрім цього, Управління освіти Краматорської міської ради повідомило, що в надтяжкому стані мати і дитину доставлено у лікарню з опіками. Далі їх будуть везти у місто Дніпро.

Варто зазначити, що українські захисники в суботу вранці, 29 квітня, знищили три безпілотники російських військових. Мова йде про «Шахеди» та БПЛА оперативно-тактичного рівня.

Нагадаємо, у суботу, 29 квітня, російські військові завдали удару по Чернігівській області. Внаслідок ворожої атаки загинув чоловік, а дитина підліткового віку отримала поранення.

Окрім цього, пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару рф по багатоповерхівці в Умані завершено. Внаслідок атаки загинули 23 особи, з яких 6 дітей, поранено 9 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: