Російська армія атакувала дронами Нікополь, постраждали люди

Читать на русском
Російські військові у неділю, 23 квітня, атакували Нікополь за допомогою безпілотників. Постраждали люди, є також руйнування.
oleksandrsayuk

Російські військові у неділю, 23 квітня, атакували Нікополь за допомогою безпілотників. Постраждали люди, є також руйнування.

Про це повідомляє мер Нікополя Олександр Саюк.

Відомо, що атакували окупанти Нікополь зранку 23 квітня. Через обстріл у місті пошкоджено комунальну будівлю, два приватні житлові будинки, два гаражі та автомобіль. Є також постраждалі серед мирного населення.

«Вранці російські війська здійснили обстріл Нікополя з безпілотного літального апарату. На жаль, 1 людину поранено, 2 травмовано на зараз», – йдеться в повідомленні.

Спеціалісти вже працюють над відновленням пошкоджених ліній електропередач. Вся інфраструктура працює, комунальні підприємства виконують свою роботу.

Нагадаємо, минулої доби, 22 квітня, росіяни обстріляли Очаківську громаду Миколаївщини. Того ж дня окупаційна армія країни-агресора обстріляла Донецьку області, чотири людини було поранено.

Тоді як унаслідок російського обстрілу Херсонщини травми різного ступеня тяжкості отримало щонайменше троє мирних жителів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: