Українські захисники вранці знищили три ворожі безпілотники

Читать на русском
Українські захисники в суботу вранці, 29 квітня, знищили три безпілотники російських військових. Мова йде про Шахеди та БПЛА оперативно-тактичного рівня.
Getty Image

Українські захисники в суботу вранці, 29 квітня, знищили три безпілотники російських військових. Мова йде про «Шахеди» та БПЛА оперативно-тактичного рівня.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ у Телеграмі.

Відомо, що сьогодні близько 4 години ранку силами та засобами повітряного командування «Схід» Повітряних Сил ЗС України було знищено два ворожі безпілотники. Мова йде про ударні іранські «Шахеди».

Пізніше українським захисникам вдалося ліквідували БПЛА оперативно-тактичного рівня.

«Близько 10:00 на південному напрямку у зоні відповідальності повітряного командування «Південь» протиповітряною обороною знищено ворожий БПЛА оперативно-тактичного рівня», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, в Україні, з початку повномасштабного вторгнення, вже знищено 190 040 тисяч російських окупантів. За минулу добу вбито ще 580 військових рф.

Додамо, за квітень середньодобовий рівень втрат російської армії знизився приблизно на 30%. При цьому в січні-березні 2023 року втрати окупантів були «виключно важкими».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: