Росіяни атакували будинки на Чернігівщині: є загиблий, серед поранених дитина

Читать на русском
Поліцейські встановили, що росіяни поцілили по приватним будинкам, коли люди ще спали. Один мирний громадянин загинув у власному ліжку. У сусідньому будинку підліток зазнав поранення руки.
facebook.com/policechernigivshchini

У суботу, 29 квітня, російські військові завдали удару по Чернігівській області. Внаслідок ворожої атаки загинув чоловік, а дитина підліткового віку отримала поранення.

Про це повідомляється на сторінці поліції Чернігівської області у Фейсбуці.

Від двох днів до місяця: інтервали між російськими масованими ракетними обстріламиМасованих ракетних атак не було вже понад 30 днів. Інтервали між обстрілами рф – на інфографіці.

«Сьогодні окупаційні війська вкотре здійснили обстріли прикордоння Чернігівської області. Внаслідок ворожої атаки по Семенівській громаді загинув 63-річний місцевий мешканець. Пораненого 14-річного підлітка поліцейські евакуювали та передали медикам», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 29 квітня близько 4.00 ранку до поліції надійшло повідомлення про потужний обстріл одного з прикордонних сіл. Поліцейські встановили, що росіяни поцілили по приватним будинкам, коли люди ще спали. Один мирний громадянин загинув у власному ліжку. У сусідньому будинку підліток зазнав поранення руки.

Наразі слідчі Новгород-Сіверського райвідділу поліції збирають доказову базу воєнних злочинів росіян. Триває розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, що російські війська вкотре обстріляли прикордоння Чернігівської та Сумської області. Від вечора і до ранку 29 квітня було зафіксовано 11 ворожих атак з авіації, гелікоптерів та артилерії.

Раніше ми повідомляли, що унаслідок ракетної атаки на Умань 28 квітня загинуло п'ятеро дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: