Антикорупційний суд призначив до розгляду справу нардепа Кузьміних

Читать на русском
Антикорупційний суд завершив проведення підготовчого засідання за обвинуваченням чинного члена українського парламенту.

Вищий антикорупційний суд призначив до розгляду по суті кримінальне провадження за обвинуваченням народного депутата Сергія Кузьміних у зловживанні впливом.

Таке рішення 26 квітня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Призначити судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням Кузьміних Сергія Володимировича у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 369-2 Кримінального кодексу України на 5 травня 2023 року на 13:00 у відкритому судовому засіданні», – оголосила головуюча суддя Ольга Саландяк.

Раніше Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура намагалися вручити особисто обвинувальний акт нардепу Кузьміних. Проте той відмовився і викинув документи з вікна автомобілю. Попри це, обвинувальний акт було скеровано до суду.

Як відомо, ВАКС відпустив під 49600 грн застави з обов'язками: повідомляти про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування зі свідками і здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили на одержанні неправомірної вигоди нардепа від СН Кузьміних. За даними слідства, він отримав 558 тисяч гривень за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: