Буданов вважає реальним вийти на міжнародно визнані кордони України цього року

Читать на русском
Завершенням війни в Україні стане повернення до кордонів 1991 року. І, на думку Буданова, цього реально досягти цього року.
Фото: Офіс президента України

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов вважає реальним вийти на кордони України 1991 року цього року.

Він сказав про це в інтерв'ю РБК-Україна.

Війна в Україні: як здійснюються прогнози керівника ГУР Кирила БудановаЯк збуваються прогнози щодо війни в Україні, озвучені керівником розвідки Кирилом Будановим – на інфографіці.

«Завершити цю війну можна виключно одним шляхом – це поверненням кордонів у будь-якій формі, але кордонів наших зразка 91-го року. Неможливо, нереально вже завершити цю війну без вирішення територіальних проблем. Україна ніколи не піде на те, щоби віддати якусь частину територій», – заявив Буданов.

На запитання, чи є цього року досяжним завдання вийти на кордони 91-го, він відповів: «Цілком».

«Якщо Крим буде останнім забрано – це фінал. Якщо Крим буде першим забрано, а Донбас ще ні – то це не фінал», – додав голова ГУР.

Якщо використати футбольну термінологію, то на думку Буданова, війна в Україні зараз перебуває на 72-75 хвилинах із 90. Два місяці тому його оцінка була – 70-та хвилина.

Нагадаємо, у жовтні минулого року Буданов говорив, що остаточно війна з росією має завершитися до початку літа 2023-го.

Він також вважає, що у росії залишився час до кінця весни, щоб спробувати досягти бодай якихось своїх військових цілей в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: