Буданов вважає, що момент для краху росії настав

Читать на русском
Буданов вважає, що в росії скоро відбудуться сейсмічні зміни, які відіграють свою роль у завершенні війни.
Фото: УНІАН

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов вважає, що настав момент для краху росії.

Він сказав про це в інтерв'ю ABC News.

Які території ризикує втратити росія після поразки у війні проти УкраїниЯкі території може втратити росія після поразки у війні проти України – на карті Слово і діло, зібраній за даними, які раніше оприлюднювала розвідка.

Як пише видання, Буданов передбачив «сейсмічні зміни» у сусідній країні, які, на його думку, відіграють свою роль у припиненні путінської війни.

«Кордони можна змінити. Це штучно створена помилка, і тепер настав момент для краху цієї країни», – наголосив голова ГУР.

Він також пообіцяв повернути Крим і «висміяв» ядерні погрози володимира путіна та провальний зимовий наступ рф.

При цьому Буданов впевнений у здатності Збройних сил України досягти прогресу у майбутньому контрнаступі. «Які будуть результати цих дій? Думаю, що найближчим часом усе це побачать та відчують», – додав він.

Буданов визнав, що успіх цієї наступальної операції вкрай необхідний – не лише українцям, а й союзникам. «Без перемог рано чи пізно виникнуть питання, чи варто продовжувати підтримувати Україну», – констатував глава розвідки.

Як здійснюються прогнози Буданова, аналізувало «Слово і діло».

Нагадаємо, у лютому володимир путін вперше заговорив, що в майбутньому російську федерацію може очікувати на розпад, а російський народ поділиться на окремі нації.

Експерти також прогнозують розпад росії або перетворення на failed state до 2033 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: