Росія не пропустила колону з пораненими окупантами, частина з них загинула – Генштаб

Читать на русском
Російські окупанти намагалися евакуювати своїх поранених, для чого задіяли 14 вантажівок. Але колону не пропустили на територію рф.

На Луганщині «провалилась» евакуація поранених російських військових, яких намагалися вивезти на територію рф.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

«Противник продовжує зазнавати втрат. Так, 17 квітня цього року, із тимчасово окупованої Луганської області в бік населеного пункту Уразово Бєлгородської області, противник намагався здійснити медичну евакуацію. Для перевезення поранених окупантів було задіяно 14 вантажних автомобілів», – йдеться у повідомленні.

Скільки дедлайнів захоплення Донбасу провалили російські окупантиРосійські війська провалили вже близько десяти дедлайнів захоплення Донецької та Луганської областей, встановлених путіним.

За інформацією Генштабу, при спробі перетину Державного кордону України на територію російської федерації, з певних причин російська сторона не пропустила військову колону та розвернула її назад.

«Відомо, що під час зазначеного переміщення частина військовослужбовців противника не вижила через відсутність належної медичної допомоги. Інша частина важкопоранених загарбників, понад 50 осіб, перевезена до шпиталю, що розгорнутий на базі Троїцької центральної районної лікарні», – говориться у зведенні Гештабу ЗСУ.

Нагадаємо, на Донеччині окупантів деморалізують великі втрати.

Також в ISW пояснили, чому росія зберігає пропускні пункти з окупованими територіями.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: