У держдумі рф депутат від окупованого Криму заговорив про можливість загальної мобілізації

Читать на русском
Про проведення мобілізації в росії заявив депутат держдуми. Свою заяву він обґрунтував тим, що Україна буде йти в контрнаступ.
Getty Image

Депутат російської думи від окупованого Криму Михайло Шеремет заявив, що для перемоги над Україною у росії необхідно провести загальну мобілізацію.

Про це йдеться у заяві самого Шеремета на сторінці у Телеграмі.

«Має бути загальна мобілізація... Ми повинні воювати «всім світом», як кажуть, і кожен має відчувати свою причетність разом із країною... Зараз цілком можлива (мобілізація)», - заявив він.

Електронний ГУЛАГ в росії: що відомо про нову систему мобілізації у рфЕлектронний ГУЛАГ, який активно впроваджує росія, значно ускладнить росіянам можливість ухилитися від призову та втекти від участі в бойових діях проти України

Варто зазначити, що у 2022 році Шеремет вже заявляв про мобілізацію у рф 12 вересня і через тиждень її оголосили.

Окрім цього про проведення мобілізації в росії заявляв і депутат держдуми Олександр Бородай. Свою заяву він обґрунтував тим, що Україна буде йти в контрнаступ.

«Не відкидаю ще однієї хвилі мобілізації. Щобільше, вважаю, що це правильно... З'явилося багато народу, але цього може виявитися недостатньо», - зазначив Бородай.

Він вважає, що армії рф необхідно досягти «перелому» під час бойових дій «за найближчі п'ять-шість місяців».

Нагадаємо, державна дума країни-терориста росії 11 квітня остаточно схвалила законопроєкт, яким дозволяється вручати росіянам повістки в електронному вигляді. При цьому абсолютно не має значення, чи була людина обізнана про повістку – в разі її неявки до військкомату вона отримує серйозну поразку в правах до моменту, поки не прийде і не буде призвана до армії.

«Слово і Діло» розповідало, що відомо про електронний ГУЛАГ, який активно впроваджує росія на своїй території.

Раніше повідомляли, що росія може «мобілізувати» молодь із тимчасово окупованих територій.

Варто зауважити, що на сайті Центру національного спротиву є інструкція, що робити українцям, які отримали російську повістку на тимчасово окупованих територіях. Наголошують, що мобілізації підлягають власники паспортів ворога, тому мешканців ТОТ закликають ігнорувати паспортизацію окупанта.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: