У Брянській області рф повідомили про нібито атаку дроном на будівлю військкомату

Читать на русском
Увечері, 18 квітня, у Брянській області повідомили про нібито атаку дроном на будівлю військкомату в місті Новозибків.
Ілюстративне фото

Увечері, 18 квітня, у Брянській області повідомили про нібито атаку дроном на будівлю військкомату в місті Новозибків. Згідно зі словами місцевого губернатора, нібито була атакована будівля військкомату міського округу.

Про це губернатор Брянської області Олександр Богомаз повідомив у Телеграмі.

«Бавовна» у Бєлгороді: на яких об'єктах прикордонного міста цього року відбувалися вибухи та пожежіВибухи та пожежі у російському Бєлгороді та області за цей рік – на інфографіці. Усього було більше двох десятків інцидентів.

Російський губернатор, як завжди, звинуватив в атаці ЗСУ.

«ЗСУ за допомогою безпілотника атакували будівлю військкомату міського округу Новозибків. Постраждалих немає, будівля частково пошкоджена, вибиті шибки. На місці працюють оперативні служби», – повідомив Богомаз.

Водночас, фото та відео доказ наслідків удару російський губернатор не опублікував.

Нагадаємо, країна-агресор регулярно звинувачує Україну в нібито атаках на російські прикордонні населені пункти. Напередодні влада Брянської області країни-агресора заявила, що 17 квітня хтось нібито перетнув кордон з боку України.

На початку місяця влада Брянської області росії заявила про те, що в одному з районів на будівлі військкомату та МВС з повітря скинули вибухові пристрої.

Також у росії 6 квітня заявили про «20 українських диверсантів», які нібито намагалися потрапити у Брянську область.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: