Окупанти обстріляли ринок на Донеччині: постраждали щонайменше 10 людей

Читать на русском
Російська окупаційна армія накрила вогнем місто Українськ Донецької області. Руйнувань і пошкоджень зазнали житлові будинки та місцевий ринок.
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

Російська окупаційна армія у вівторок, 18 квітня, накрила вогнем місто Українськ Донецької області. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки та місцевий ринок.

Про це повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури.

Мешканців Донеччини закликали поки не повертатися додому: є проблеми з безпекоюЧерез активні воєнні дії безпекова ситуація в Донецькій області залишається надзвичайно складною.

За даними місцевої влади, внаслідок обстрілу цивільних об'єктів постраждали щонайменше 10 людей.

Семеро з них – шість жінок та один чоловік віком від 45 до 58 років – вже доставлені до лікарні, де їм надано кваліфіковану медичну допомогу.

«Крім того, зруйновано багатоквартирні та приватні будинки, пошкоджено торгові павільйони. За попередніми даними, війська рф обстріляли село зі ствольної артилерії», – йдеться в повідомленні.

У прокуратурі додали, що правоохоронці здійснюють досудове розслідування щодо кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, 18 квітня рашисти вдарили по ринку у Херсоні. Внаслідок російського обстрілу одна людина загинула, ще дев'ять мирних жителів отримали поранення.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти обстріляли Миколаївщину у Великодню ніч, внаслідок чого загинули двоє підлітків 2005 року народження.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: