Окупанти обстріляли два навчальні заклади на Донеччині – ОВА

Читать на русском
З початку повномасштабного вторгнення понад 700 навчальних закладів Донецької області зазнали пошкоджень через російські атаки.
Фото: Донецька ОВА

Російська окупаційна армія вдарила по двох навчальних закладах Донецької області.

Від ворожих обстрілів постраждала спеціалізована школа в Іванопіллі Костянтинівської громади та навчально-виховний комплекс у Бахмуті, повідомив голова ОВА Павло Кириленко.

Туди прийшов «руський мир»: які міста України були повністю або частково зруйновані під час війниУ ході російської агресії в Україні практично повністю знищено близько десяти міст, ще стільки ж частково зруйновано.

За його даними, школа в Іванопіллі зазнала значних пошкоджень, тоді як комплекс у Бахмуті фактично зруйнований вщент.

Кириленко також зазначив, що з початку повномасштабного вторгнення ушкодження різного ступеня зазнали понад 700 навчальних закладів Донецької області.

«Пошкоджено 720 навчальних закладів: 299 дитсадків, 317 шкіл, 43 вузи, 29 ПТУ та 32 заклади позашкільної освіти. Росіяни крадуть у наших дітей право на освіту – за цей злочин, як за решту, відповідатимуть за всіма нормами міжнародного права», – підкреслив Кириленко.

Нагадаємо, окупанти не припиняють обстрілювати Донеччину. Внаслідок нічного обстрілу Святогірська загинув рятувальник ДСНС, ще четверо отримали поранення.

Крім того, 28 лютого російська армія атакувала Курахівку, є інформація як мінімум про одного загиблого цивільного.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: