Внаслідок нічного обстрілу Миколаївщини загинули двоє підлітків

Читать на русском
В одному з населених пунктів Миколаївщини внаслідок обстрілу загинули двоє підлітків 2005 року народження.
Ілюстративне фото

Російські окупанти обстріляли Миколаївщину на Великодню ніч, внаслідок чого загинули двоє підлітків 2005 року народження.

Про це начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив у Телеграмі.

«Минулої доби, 15 квітня, о 10:00 ворог здійснив обстріл населеного пункту Горохівської громади Баштанського району. Пошкоджено будівлю дитячого садка та клубу. Без постраждалих», - зазначив Кім.

Згідно з його словами, вночі 16 квітня, о 02:20 ворожого ракетного обстрілу зазнала Снігурівська громада. За попередніми даними, росіяни застосували зенітно-ракетні системи С-300. В одному з населених пунктів громади внаслідок обстрілу загинули двоє підлітків 2005 року народження. Пошкоджені житлові будинки, навчальний заклад та приватне підприємство.

У Снігурівці пошкоджені два навчальні заклади, лікарня, будинок культури та житлові будинки. За попередньою інформацією, без постраждалих.

Як зазначив Кім, у Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, що в ніч проти неділі, 16 квітня, на півдні України оголосили повітряну тривогу. У Запорізькій та Миколаївській областях пролунали вибухи.

У Слов'янську, котрий росіяни атакували ракетами 14 квітня, під завалами п'ятиповерхового будинку продовжують шукати людей.

Також у ЗСУ розповіли про загрозу масованої ракетної атаки на Великдень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: