Окупанти знову вдарили по Донецькій області: наслідки обстрілів

Читать на русском
В епіцентрах атак виявилися приватні та багатоквартирні житлові будинки. Крім того, було пошкоджено господарські споруди та транспортні засоби.

Російські окупанти вкотре атакували населені пункти Донецької області. У суботу, 11 березня, ворог обстріляв Костянтинівку, а також села Миколаївку та Максимільянівку.

Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України.

В епіцентрах атак опинилися приватні та багатоквартирні житлові будинки. Крім того, було пошкоджено господарські споруди та транспортні засоби.

Внаслідок влучань по житловій забудові загинув 52-річний чоловік. У той же час четверо цивільних отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, один із них перебуває у критичному стані.

«При процесуальному керівництві Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України)», – повідомили в Офісі генерального прокурора.

Зазначимо, що 10 березня у місті Часів Яр Донецької області під обстріл росіян потрапили рятувальники, які гасили пожежу.

Також повідомлялося, що російські війська накрили вогнем Херсон. Внаслідок влучення ворожого снаряда біля супермаркету загинули троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: