У Пентагоні назвали дату наступної зустрічі у форматі «Рамштайн»

Читать на русском
Американські військові підтвердили слова Олексія Резнікова про те, що засідання Контактної групи відбудеться в очному режимі. Зустріч на базі Рамштайн очолить голова Пентагону Ллойд Остін.
Фото: Reuters

Одинадцяте засідання Контактної групи з оборони України відбудеться на американській авіабазі Рамштайн у Німеччині 21 квітня.

Про це повідомив неназваний представник Військово-повітряних сил США в Європі, його слова передає Радіо Свобода.

Війна в Україні: скільки натовських боєприпасів потрібно ЗСУ, і хто є основним постачальникомУкраїнська армія змушена економити боєприпаси через їхню нестачу. Які країни постачають нам 155-мм боєприпаси та скільки їх потрібно – на інфографіці.

Зазначається, що зустріч на базі Рамштайн очолить голова Пентагону Ллойд Остін.

За попередніми даними, у засіданні візьмуть участь міністри оборони та представники військових командувань з усього світу.

Союзники, серед іншого, обговорять війну в Україні та «різні проблеми безпеки, з якими стикаються США та їхні партнери».

Нагадаємо, попереднє засідання «Рамштайну» відбулося 15 березня в онлайн-форматі. Тоді міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що результати зустрічі «вселяють оптимізм», але не став вдаватися в подробиці.

Раніше глава оборонного відомства озвучив три пріоритети України на Рамштайн-11.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: