Резніков назвав терміни проведення наступного «Рамштайну»

Читать на русском
Міністр оборони України припустив, що наступне засідання можуть провести у онлайн-форматі. При цьому Резніков не став називати точну дату проведення нового Рамштайну.
Фото: Армія-Інформ

Наступне засідання Контактної групи з оборони України (так званий формат «Рамштайн») має відбутися у середині березня.

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков.

Винищувачі для України: чому Захід бариться з передачею ЗСУ бойових літаківПро те, чому Захід не особливо поспішає передавати ЗСУ бойові літаки, а також, які винищувачі Україна могла б отримати – в матеріалі Слово і діло

За його даними, засідання можуть провести у онлайн-форматі. При цьому точної дати проведення нового Рамштайну поки немає.

«Я думаю, що річниця формату «Рамштайн», який запустили у квітні минулого року, напевно, пройде в Рамштайні, безпосередньо на цій військовій авіабазі. А в березні, я думаю, матиму можливість підключатися з Києва», – заявив Резніков.

Нагадаємо, попередня – дев'ята за рахунком – зустріч Контактної групи відбулася 14 лютого. У ньому взяли участь міністри оборони близько 50-ти країн.

Раніше «Слово і діло» розбиралося, що отримає Україна за підсумками «Рамштайну-9» і чи виправдалися очікування Києва щодо постачання західної військової допомоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: