«Вселяє оптимізм»: Резніков прокоментував результати «Рамштайну-10»

Читать на русском
Міністр подякував своєму американському колезі Ллойду Остіну за лідерство та друзям з антикремлівської коаліції – за їхню готовність підтримувати Україну до перемоги у війні.

Міністр оборони України Олексій Резніков прокоментував підсумки 10-го засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн».

Глава оборонного відомства присвятив результатам зустрічі короткий пост у своєму Twitter-акаунті.

«Рамштайн-10» вселяє оптимізм: посилення ППО, постачання боєприпасів, підготовка та формування «броньованого кулака», - написав Резніков.

Він також подякував своєму американському колезі Ллойду Остіну за лідерство та друзям з антикремлівської коаліції – за їхню готовність стояти разом з Україною до перемоги у війні.

Напередодні глава Пентагону заявив, що союзники взяли на себе зобов'язання поставити Україні щонайменше 150 танків Leopard. Остін додав, що зараз у партнерів України одне завдання – зосередитися на координації «довгострокової допомоги».

Раніше повідомлялося, що країни Євросоюзу планують підписати спільний план закупівлі боєприпасів для України.

Також посли країн Європейського Союзу погодили збільшення фінансування Європейського фонду миру, через який надається військова допомога Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: